Personal branding

Personal branding fotografie

Personal branding fotografie

Als ondernemer vertegenwoordig je dagdagelijks jouw bedrijf. Daarbij hoort vanzelfsprekend ook een krachtig online profiel.

 

Professioneel gemaakte profielfoto’s zijn dan ook onmisbaar voor jouw personal branding en zullen jou ondersteunen in het uitbouwen van betrouwbare relaties met jouw klanten.

 

Via jouw website, LinkedIn profiel, nieuwsbrieven of andere communicatiekanalen ben je immers het gezicht van het bedrijf en wil je authenticiteit, geloofwaardigheid en vertrouwen uitstralen.

Personal branding fotografie

Omgeving als context

Bij personal branding willen we meer tonen dan gewoon een zeer formele profielfoto. Het is immers de bedoeling ook te vertellen wie jij bent en wat je zoal doet. Dit laatste handelt meestal over jouw professionele activiteiten, maar het kan evengoed gaan over een bepaalde hobby, sport of andere activiteit die je beoefent.

 

Daarom wordt ook een welbepaalde omgeving mee in beeld gebracht.  Vaak is dit de dagdagelijkse werkomgeving waar je vanzelfsprekend veel tijd in doorbrengt, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Denk daarbij aan neutrale outdoor omgevingen of plaatsen waar je veel tijd doorbrengt in het kader van jouw activiteit die je graag in de kijker zet.

Zullen we samenwerken ?

Nood aan een professioneel fotograaf om beelden van jouw technische omgeving, bedrijf of evenement vast te leggen ? Vraag dan alvast een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons even !

 

Stuur een email

info@svs-fotografie.be

Bel ons even op

0456 15 10 72

Offerte aanvraag

Vraag jouw offerte aan